Selectarea prestatorului de servicii pentru elaborarea conceptului creativ și producerea materialului video și difuzarea video-ului la posturile publice în scopul prezentării și promovării Programelor IFAD

Număr 26/23 PRR
Categorie Admin
Data lansării 19 iun 2023 10:00
Data de încheiere 04 iul 2023 10:00

Unitatea Consolidată pentru Implementarea Programelor IFAD (UCIP IFAD), solicită depunerea ofertei de preț privind procurarea serviciilor de Producție și difuzare( a spotului video în grila de emisie a postului de televiziune TV Moldova 1, Jurnal TV, Pro TV, Noroc TV) a unui Spot pentru necesitățile Unității Consolidate pentru Implementarea Programelor IFAD, care va avea ca scop informarea publicului larg despre produsele oferite în cadrul Proiectului de Reziliență Rurală:

1. Grant la finanțarea măsurilor de adaptare a sistemelor de producție agricolă la schimbările climatice;

2. Credite cu porțiune de grant destinate pentru finanțarea femeilor micro-antreprenoare în localitățile rurale, vulnerabile la schimbările climatice.

3. Credite destinate micro antreprenorilor beneficiari din zona rurală.

4. Difuzarea materialului video la posturile publice (4 posturi) cu acoperire națională, transmise prin eter în format digital, pentru perioada de 1 lună (30 zile calendaristice).

Sunteți invitat să depuneți oferta până la termenul-limită stabilit conform instrucțiunilor specifice de mai jos de prezentare a ofertei.

Cererea de ofertă (RFQ) va avea ca rezultat un Contract încheiat între cele două părți. Contractul va fi  semnat si acordat companiei, care va oferi cel mai mic preț.

National Shopping este metoda de achiziție, care corespunde procedurilor specificate în Manualul de Procurări IFAD (septembrie 2010).

Solicitam respectuos oferte de preț pentru Producția și difuzarea Spot:

Oferta financiară va include costurile:

Furnizorul va primi ulterior o scrisoare care va indica că:

Prețul serviciilor oferite va fi scutit de TVA în baza articolului 104 pct. c1 din Codul Fiscal, Titlul 3 şi a Hotărârii Guvernului Republicii Moldova Nr.108 din 21.02.2011 „Cu privire la aprobarea modificărilor ce se operează  in anexele nr.1 si 2 la Hotărârea Guvernului nr. 246 din 8 aprilie 2010 privind modul de aplicare a cotei zero a TVA la livrările de mărfuri şi servicii efectuate pe teritoriul ţării şi de acordare a facilităţilor fiscale şi vamale pentru proiectele de asistenţă tehnică şi investiţională în derulare, care cad sub incidenţa tratatelor internaţionale la care Republica Moldova este parte” (Anexa nr.2 p.31) cu modificările şi completările ulterioare în vigoare.

Ofertele vor fi prezentate până la termenul limită de 04 iulie 2023 ora 10.00, la următoarea adresă:

Republica Moldova, mun. Chişinău Bd. Ștefan cel Mare și Sfînt 162, biroul 1303 – 1307, MD-2004

Sau la E-mail: procurement@ucipifad.md