RO RU EN
 
Despre UCIP-IFAD Programe Servicii Noutăţi Achiziții Istorii de succes Posturi vacante Inovaţii în Agricultură Contacte

UCIP-IFAD face apel repetat către tinerii antreprenori – beneficiari ai Programului IFAD VI, pentru participare o vizită de studiu în Franța.

UCIP-IFAD invită tinerii antreprenori, beneficiari ai Programului Rural de Rezilienţă Economico-Climatică Incluzivă (IFAD VI), să participe la o vizită de studiu în Franța în domeniul creșterii animalelor (bovinelor și ovinelor) și producerii producției animaliere.

Vizita de studiu este planificată în perioada mai-iunie 2018, cu o durată de 7 zile (care include zborul în/ din Franța).

UCIP-IFAD va acoperi costurile de logistică, traducere, bilete avia, cazare și asigurare medicală. Doar cheltuielile pentru alimentație și alte cheltuieli personale pe toată perioada vizitei vor fi acoperite de participanți.

Vă rugăm să vă exprimați interesul pentru participare la vizita de studiu completând următorul formular https://goo.gl/forms/3W6RupNDwDlTJqxn1

Selectarea participanților la vizita de studiu se va desfășura în doua etape:

1. La prima etapă, în baza formularului de exprimare a interesului, vor fi selectați tineri, beneficiari ai Programului IFAD VI, a căror activitate va corespunde cu agenda și domeniile de activitate a fermierilor gazdă;

2. La a două etapă va fi efectuată o evaluare a aplicațiilor în funcție de creșterea afacerii, inovațiile agricole aplicate, numărul angajaților, si justificarea necesitații de participare in cadrul vizitei etc. 

Vă mulțumim anticipat pentru interes!


<<< Inapoi la lista

Contacte UCIP-IFAD:

Republica Moldova, MD-2004 mun. Chişinău,
bul. Ştefan cel Mare şi Sfînt, 162, of. 1303


Tel.: (+373 22) 22 50 46; 21 00 56
Fax:
(+373 22) 87 16 59
Email:

Programul de lucru: 08.00-17.00

Useful Info
Developed by IT CONCEPT 2012 (c)