**Extins 28.07.2017**Selectarea furnizorului pentru echipament agricol utilizat în tehnologia conservativă la dotarea Școlii de cîmp pentru fermieri IPAPS “Nicolae DIMO” din cadrul Programului Rural de Rezilienţă Economico-Climatică Incluzivă

Номер 35/17/PRRECI
Категория GEF
Дата выхода 31 май 2017 10:00
Дата окончания 28 июль 2017 17:00

În baza unui concurs naţional, din rîndul companiilor ce comercializează tehnică şi echipament agricol utilizat în tehnologia conservativă de prelucrare a solului, în baza ofertelor prezentate spre concurs, vor fi selectate una sau mai multe companii, cu care în perioada imediat următoare va fi semnat un contract/contracte de furnizare a tehnicii şi echipamentului agricol conform condiţiilor şi parametrilor indicaţi mai jos.

Obligaţiunile generale ale Ofertantului:

Va participa la concursul pentru furnizarea tehnicii agricole, respectînd integru cerinţele minime de participare indicate în prezentul Termen dereferință.

Va prezenta la concurs doar tehnică agricolă nouă ce satisface toate cerinţele indicate înpunctul:

Tehnica agricolă stabilită pentru procurare

În oferta pentru concurs Va furniza date integre şi veridice privind caracteristica tehnică precum şi capacităţile tehnice ale utilajuluipropus.

Preţul indicat în ofertă vainclude:

(i) preţul tehniciiagricole;

(ii) cheltuielilor de transport pînă la depozitulBeneficiarului;

(iii) instruirea personalului beneficiarului pentru exploatarea tehnici agricole.

În cazul declarării ca cîştigător, va livra la depozitul Beneficiarului tehnica agricolă respectînd întocmai parametrii, termenii şi condițiile indicate în oferta prezentată laconcurs.

Tehnica şi/sau utilajul agricol va fi livrat către Beneficiar timp de max. 70 zile din momentul semnării contractului.

Va instrui pe deplin personalului Beneficiarului ce urmează să exploateze corect tehnicafurnizată.

Vă avea responsabilitatea de a menţine funcţionalitatea tehnicii în perioada de garanţie și post- garanție de minimum 2ani.

Va demonstra în scris posibilitatea şi termenii de reparaţie a tehnicii livrate în perioada de garanţie şipost-garanţie.

Plata bunurilor v-a fi supusă impozitării la cota 0 (zero) a TVA prin Hotărârea Guvernului Republicii Moldova Nr. 246 din 08.04.2010 cu modificărileulterioare.

Criterii minime de eligibilitate:

Companiile participante la concurs ca ofertanţi vor fi declaraţi eligibili doar dacă vor întruni toate condiţiile de mai jos:

Persoană juridică – rezident al RepubliciiMoldova.

Experienţă în comercializarea tehnicii şi echipamentului agricol de min. trei ani (min. un contract de livrare a tehnicii pentru fiecare din ultimii 3ani)

La concurs pot participa companiile ce sunt reprezentanţi certificaţi (dealeri şi/sau distribuitori oficiali pentru Republica Moldova) ai companiilor producătoare de tehnică şi utilaj agricol.

Asigură serviciul de garanţie a tehniciipropuse.

Oferă servicii de deservire și reparație în perioda post garanţie pentru tehnicalivrată.

Oferă serviciu de asistenţă tehnică, consultație și instruire a personalului beneficiarului pentru punerea în aplicație a tehnicii procurate șimentenanță.

Parametrii tehnici a tehnicii agricole propuse vor fi în concordanţă deplină cu Condiţiile minime solicitate în prezentul Termen dereferință.

Nu are restanţe de plăţi către instituţiile publice la achitarea taxelor șiimpozitelor.

Ofertanții care depun ofertele din numele unui grup, asociații sau consorțium de companii nu vor fi eligibili.

Pentru mai multe detalii accesați:

Termeni de referință

Anexe

Condițiile de prezentare a ofertei

Oferta tehnică urmeaza a fi prezentată în două exemplare: original si copie în plicuri separate. Plicul ofertei tehnice va include: documentele enumerate mai sus pentru oferta tehnică. Anexa nr. 2 va fi prezentată pentru fiecare tip de utilaj separat. Un ofertant poate participa la concurs pentru furnizarea unui sau mai multor tipuri de utilaje pentru care este anunțatălicitația.

Oferta financiară, urmează să fie prezentată în două exemplare (original si copie), in plicuri separate, pentru fiecare tip de tehnică aparte. Nerespectarea acestei condiții va servi temei pentru excludere din concurs aofertantului.

Pachetul de documente va include Oferta Tehnica (original și copie) şi Oferta financiară (original și copie), fiecare sigilate în plicuri separate şi toate împreună prezentate în plic comun, la fel sigilat. Pe toate plicurile va fi indicată denumirea ofertantului, persoana și telefonul de contact, adresa de e-mail și denumirea concursului la care seaplică.

Oferta va fi prezentată la adresa UCIP-IFAD: bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 162, et.13, oficiul 1303, pînă la data de 26 iunie 2017, 4 iulie 2017, 18 iulie 2017, 28 iulie 2017, ora 17:00.

Ofertanții care nu vor respecta condițiile de participare la concurs, sau ofertele incomplete si cele care vor fi prezentate după expirarea termenului limită stabilit nu vor fi admise laConcurs.

Pentru clarificări și concretizări scrieți pe adresa de email:office@ifad.md

Informații adiționale:

UCIP-IFAD este în drept de a anula licitația în orice etapă de concurs din motivul imposibilității acoperirii financiare ori din motiv de necorespundere a ofertelor la cerințele stabilite în documentele de licitație sau alte motivejustificate.

Toată informația solictată, inclusiv tehnică, este obligatorie de a fi indicată. Necompletarea parametrilor tehnici va fi considerată ca lipsa aparametrului/opțiunii.

Pentru prezentarea informației eronate in oferta de concurs, ofertantii vor fi introdusi in lista de interdicții pentru participare la licitatiileurmatoare.