Servicii de consultanță din domeniul Agriculturii Conservative

Număr RFSADP/13/01
Categorie Expert local
Data lansării 16 ian 2013 16:00
Data de încheiere 06 feb 2013 12:00

Proiectul de Servicii Financiare Rurale şi Dezvoltarea Businessului Agricol (PSFRDBA), finanţat de Fondul Internaţional pentru Dezvoltarea Agriculturii şi implementat de către Unitatea Consolidata pentru Implementarea Proiectelor IFAD, este conceput pentru a contribui la reducerea sărăciei rurale în Moldova, prin promovarea accesului către o  gamă completă de servicii adecvate şi integrate financiar.

    UCIP-IFAD intenţionează să creeze o echipă din patru experţi în tehnologiile de prelucrare minimă a solului cu următoarele specializări: Expert în ştiinţele solului, Expert/tehnolog în aplicarea TPMS, Expert în domeniul mecanizării agriculturii, Expert în economie. În sarcina Experţilor va fi: asistenţa, consultanța şi monitorizarea loturilor demonstrative, ghidarea şi asistenţa producătorilor agricoli ce doresc de a trece de la agricultura tradiţională la agricultura conservativă, şi petrecerea seminarelor în domeniu nominalizat. Fiecare expert pe domeniul în care va fi angajatîn bază de contract va avea sarcini separate şi perioade de lucru bine determinate.

Detalii importante privind concursul, precum si anexe obligatorii de prezentat gasiti in ToR

Terms of Reference

  • Pachetul de documente, pe care se indică denumirea concursului şi posturii la care aplică, urmează să fie prezentat la adresa UCIP-IFAD: bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, 162, et.13, oficiul 1303, nu mai târziu de   06 februarie 2013, ora 12:00. Pachetul de documente va include Oferta Tehnica şi Oferta financiară, fiecare sigilate în plicuri separate şi prezentate în plic comun, la fel sigilat. Indicați pe fiecare plic denumirea concursului și denumirea participantului, precum și conținutul plicului (de ex: Oferta tehnică original).
  • Ofertele care vor fi prezentate după expirarea termenului limită stabilit nu vor fi admise la concurs.
  • Întrebări, clarificări şi precizări la Termenii de Referinţă pot fi adresate persoanei de contact Iurie Uşurelu, (373) 22 21 06 24.