Premianții celei de-a VII-a ediții a Salonului Internațional de Invenții și Inovațiii „Traian Vuia” din Timișoara

În perioada 6 – 12 octombrie 2021, a avut loc  cea de-a VII ediție a Salonului Internațional de Invenții și Inovațiii „Traian Vuia” din Timișoara. Evenimentul a fost organizat de Societatea Inventatorilor din Banat în parteneriat cu Consiliul Județean Timiș, USAMVB, Continental Automotive și TVR Timișoara. 

Anul acesta au fost prezentate  350 de invenții din 14 clase: medicină, agricultură, mediu, alimentație, electronică și electrotehnică, tehnic, mecanic sau paramedicină etc., create de inventatori din 6 țări: Ungaria, Serbia, Germania, Siria, România și Moldova.

Decernarea premiilor a avut loc la 14 octombrie, în direct la TVR Timișoara. În cadrul evenimentului  au fost apreciate cu medalii de bronz și de argint publicațiile elaborate de către echipa de autori și experți a Agenției Naționale de Dezvoltare Rurală (ACSA), implementatorul Proiectului „Elaborarea și editarea publicațiilor în vederea promovării rezilienței sectorului agricol la schimbările climatice și organizarea instruirilor în domeniul reabilitării ecologice a terenurilor agricole și în domeniul zootehnic”, prin suportul metodologic și financiar al Fondului International pentru Dezvoltare Agricolă (IFAD), în cadrul Programului Rural de Reziliență Economico-Climatică Incluzivă (IFAD VI), implementat de UCIP IFAD.

Aducem sincere felicitări tuturor premianților, le dorim succes și realizări frumoase în viitor.