Logistică pentru organizarea seminarelor în domeniul tehnologiilor moderne de producere a legumelor în spații protejate.

Номер RFSMP/13/06
Категория Prestator de servicii
Дата выхода 29 янв 2013 16:00
Дата окончания 07 фев 2013 12:00

UCIP-IFAD anunta concurs privind selectarea prestatorilor de servicii de logistică pentru organizarea seminarelor în domeniul tehnologiilor moderne de producere a legumelor în spații protejate.

Justificarea scopului de lucru
În scopul promovării tehnologiilor moderne de producere a legumelor în afara sezonului și substituirea parțială a importului de legume UCIP-IFAD, va angaja un expert internațional, care va instrui producătorii de legume in sere despre tehnologiile moderne de producere a legumelor in spații protejate, va prezenta proiecte de construcții de sere eficiente pentru condițiile Republicii Moldova, linii tehnologice de producere a verdețurilor, etc. Pentru organizarea a 4 seminare regionale cu participarea expertului internațional UCIP-IFAD anunță concurs pentru selectarea un prestator local de servicii de logistică.


Sarcini şi responsabilităţi:
În baza unui concurs naţional, UCIP-IFAD va angaja un prestator de servicii care va avea ca sarcină organizarea activităţilor de logistică și petrecerea seminarelor în domeniul producerii legumelor în spații protejate. Prestatorul de servicii va selecta de comun acord cu UCIP-IFAD in raionale Criuleni, Anenii Noi, Soroca, Ungheni sau alte raioane patru localități cu concentrație mai mare de producători de legume in spații protejate, sau in centrele raionale unde vor fi organizate seminarele cu invitarea participanților si din alte satele din vecinătate.
Total vor fi organizate 4 seminare cu un număr estimativ de cel puțin 25 participanţi pentru fiecare seminar.

În responsabilitatea Executorului va fi:
• Stabilirea şi coordonarea cu UCIP-IFAD a listei participanţilor
• Invitarea participanţilor
• Elaborarea agendei seminarului și coordonarea cu experții angajați și UCIP-IFAD
• Multiplicarea materialelor
• Organizarea unei pauze de cafea pentru fiecare seminar
• Asigurarea unei sălile încălzite cu capacitatea de 45-50 locuri.

Perioadele de petrecere a seminarelor: 19-22 februarie 2013.

Pentru detalii vedeti ToR

Terms of Reference

• Pachetul de documente, pe care se indică denumirea concursului şi posturii la care aplică, urmează să fie prezentat la adresa UCIP-IFAD: bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, 162, et.13, oficiul 1303, nu mai târziu de 07 februarie 2013, ora 12:00. Pachetul de documente se va depune în două exemplare (un original si copia) și va include Oferta Tehnica şi Oferta financiară, fiecare sigilate în plicuri separate şi prezentate în plic comun, la fel sigilat. Pe fiecare plic se indică tipul de ofertă (tehnică, financiară, copie, sau  original).