Organizarea şi petrecerea seminarelor destinate grupurilor de producători din domeniul horticol.

Номер RSFRM/12/26
Категория Prestator de servicii
Дата выхода 15 окт 2012 15:00
Дата окончания 02 ноя 2012 12:00

UCIP-IFAD  anunta  concurs  pentru  selectarea  prestatorului de servicii de consultanță în vederea organizării şi petrecerii seminarelor destinate grupurilor de producători din domeniul horticol.

Descrierea activităţii:
În cadrul prezentei activităţi va fi selectate  companii, Instituţii sau organizaţii, Asociaţii de profil, etc., care în baza unor gospodării agricole, situate în teritoriul Republicii Moldova, cu exemple relevante,  vor instrui Beneficiarii în diferite aspecte ale domeniul horticol. Prestatorii de servicii vor pregăti şi vor petrece seminarul la una sau mai multe din subiectele indicate mai jos:
•       Impactul asupra Republicii Moldova, a aderării Federaţiei Ruse la Organizaţia Mondială a Comerţului  – experienţa anului 2012.
•       Producerea producţiei horticole în condiţii de secetă  – experienţa anului 2012.
•       Pregătirea plantaţiilor horticole pentru iernat – bază a producerii stabile pentru anul viitor.
•       Experienţă inovaţională pozitivă implementată pe parcursul anului 2012 în plantaţiile horticole
•       Experienţă inovaţională pozitivă implementată pe parcursul anului 2012, la întreprinderi ce practică păstrarea la rece a producţiei horticole  din Moldova.
•       Alte tematici cu caracter inovaţional pentru sectorul horticol .

Aranjamente:
•       Pregătirea, organizarea şi petrecerea a min. două seminare pentru fiecare subiect, în diferite zone ale republicii, cu un număr min. de 25 participanţi.
•       Organizarea activităţilor de  logistică pentru fiecare seminar (invitaţie participanţi, transport, arenda sălii de instruire, multiplicarea informaţiei redate, etc.)
•       Pregătirea şi distribuirea pentru fiecare participant la seminar set de materiale de instruire, cu descrierea tematicii abordate, precum şi informaţii adiţionale ce nu a fost expusă în cadrul seminarului dar este considerată ca utilă pentru viitorii participanţi.
•       Durata petrecerii seminarului şi expunerii tematicilor abordate va fi determinată de către Expert şi co-ordonată cu UCIP-IFAD, dar nu va depăşi sumar (partea teoretică şi practică) şase ore.

Pentru alte detalii vedeti ToRs.

 Terms of Reference


Pachetul de documente cu denumirea concursului urmează să fie prezentat la adresa UCIP-IFAD: bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, 162, et.13, oficiul 1303, nu mai târziu de 02 noiembrie 2012, ora 12:00. Pachetul de documente va include Oferta Tehnica şi Oferta financiară, fiecare sigilate în plicuri separate şi prezentate în plic comun, la fel sigilat.